ZPRÁVY

Zveřejněno: 22. 6. 2012 17:55 Napsal Michal Kroužek
Nadřazená kategorie: ZPRÁVY Kategorie: Oznámení

 

Vojsko v novém

Dobrý den,

vítám Vás v nové verzi stránek Vojsko.net.  S jejím spuštěním chceme začít znova pravidelně přinášet informace z oblasti vojenství a historie. V nejbližší době se můžete těšit na články o dělostřelectvu a obrněné technice (Michal Kroužek), novinky ze světa vojenství (Duke), lodích (Wildcat) a historii (Marek Fanta). Dále vám budeme každý týden přinášet novou várku propagandistických plakátů z minulosti, aktuality ze světa vojenství a další pravidelné seriály. V současnosti se na vojsku nachází 713 článků.

Nově byly stránky obohaceny o informaci co se daný den stalo v historii a registrovaní uživatelé mají možnost přidávat články, které se po schválení administrátory zobrazí na stránkách.

Československá armáda

Pokud chcete být pravidelně informováni o novinkách na Vojsku, tak se přidejte mezi naše fanoušky na Facebooku, Google+ nebo použijte rss čtečku popř. Twitter.  Ikony naších profilů na jednotlivých sociálních sítích najdete vpravo nad anketou.  U každého článku je pak možnost ho sdílet na facebooku, dát To se mi líbí, Tweet a nebo mu přidat +1 u google.

V případě, že byste zde chtěli publikovat svoje články, názory nebo fotografie, tak napište na m.krouzek(zavinac)vojsko.net. Na stejný email se můžete obracet i s návrhy co byste zde uvítali, popřípadě můžete využít kontaktního formuláře, který naleznete zde:

http://www.vojsko.net/index.php/kontakty

Dále můžete navštívit
Forum.vojsko.net – diskuzní fórum Vojska
Galerie.vojsko.net – Fotogalerie s téměř 7000 fotografiemi. Postupně se jí snažíme rozšiřovat

Stará verze bude k dispozici na adrese:

http://old.vojsko.net

Vyhledávání

Dnešní den v historii

18.května 1624 – Ferdinand II. habsburský nechal vyhnat nekatolické duchovní z Čech, o několik měsíců později i z Moravy ve snaze potlačit reformaci.

Poslední komentáře

přidal komentář v Canon de 75 Modèle 1897
I a Y dělá autorovi značné problémy.
přidal komentář v Václav III.
byl zavražděn ve čtvrtek 4. srpna 1306
přidal komentář v AGS-17 Plamja
U této zbraně jsem sloužil,jako střelec čtyřikrát za 5 a jednou za 4,ohodnocen při střelbách ostrými.Jo jo kde jsou ty č...
odpověděl na komentář #4692 v OT-65 FÚG 4x4
mozna si na mne pamatuješ
odpověděl na komentář #4692 v OT-65 FÚG 4x4
v roce 1973 jsem take byl na kurzu OT65 v Jihlave kasarna 25 unora pak zbytek vojny v caslavi